UTF-8 handgemaakte tassen - Taspartout

Taspartout

Twee passies van mij komen samen in Taspartout: die voor tassen en voor reizen. Wat deze kruisbestuiving oplevert in creatieve zin? Kleurige tassen, geïnspireerd door allerlei landen en culturen. Ze zijn stuk voor stuk handgemaakt en uniek. Ambachtelijke technieken zoals weven, haken, borduren, breien, macramé en appliqué en zelfs onwaarschijnlijke materialen als hout, bamboe, touw en kralen worden niet geschuwd als ze kunnen bijdragen aan de creatie van verrassende nieuwe tassen. Maatwerk is daarbij mogelijk.

De tassen van Taspartout worden gecreëerd met respect voor mens en planeet in een kleinschalig atelier in Geldrop. Met een tas van Taspartout mag je dus overal gezien worden!

De ontwerpster en maakster: Ivonne van Rijt

Zolang ik mij kan herinneren ben ik met textiel bezig, en dan in de breedste zin van het woord. Natuurlijk begon het simpel met naaien, breien en haken - een knuffel hier, een shawl daar - en later ook kleding maken voor mijzelf en anderen. Nog later kwamen daar interieur- en meubelstoffering bij. En de afgelopen jaren ben ik er vol ingedoken toen ik de Textielopleiding ging volgen aan de Academie voor Beeldende Kunsten in België. In 2014 heb ik daar mijn diploma behaald en kennen ook ontwerpen, stofverven, weven, batikken, vilten en zelfs kumihimo voor mij geen geheimen meer.

Taspartout for you?

De website is één plek waar mijn tassen te bewonderen en te bestellen zijn. Daar vindt u ook de data en evenementen waar ze live gepresenteerd worden. Want eigenlijk verkoop ik mijn tassen toch het liefst zelf. Dan kan ik belangstellenden de verhalen achter mijn tassen vertellen en krijg ik een idee waar ze terechtkomen. Daarom sta ik regelmatig op ontwerpers- en kunstmarkten (Markt van Morgen, Feelgood Market, etc.).

Op www.taspartout.nl en op www.etsy.com/shop/Taspartout vindt u foto's en informatie over mijn tassen. Over de kleuren en materialen die erin verwerkt zijn, de toegepaste techniek, de afmetingen en prijs. En als u een tas bestelt pak ik die zelf zorgvuldig in. Ook betalen doet u direct aan mij, zonder tussenkomst van betalingssites. Heel eerlijk, persoonlijk en ambachtelijk, net als mijn tassen.dutch english
  | Alle rechten voorbehouden   --   Website: ontwerp Taspartout, realisatie  Querium  | versie 3.0